Turistfiskeauktion i Skagen

Turistfiskeauktionen 2020 er aflyst pga. covid-19. Vi kommer stærkt tilbage i 2021 🙂

Et godt tilbud til Skagens Turister. Køb frisk fisk direkte på Skagen Fiskeauktion, og støt samtidigt en god sag ved årets turistfiskeauktion.

Her får alle mulighed for at deltage i en traditionel fiskeauktion i Skagens auktionshaller og købe fisk til eget brug.

Der er naturligvis tale om friskfanget fisk, pakket i portioner til enhver husholdning og til hygge ved grillen her i sommertiden. Der er også andre gode tilbud, og i år vil der også være mulighed for at byde på nyfangede friskkogte hummere.

Denne populære sommer event arrangeres af Lions Club Skagen i fællesskab med Skagen Fiskeriforenings Hjælpefond. Skagens fiskere og forskellige fiskeindustrier har velvilligt sponseret alt fisk der sælges på auktionen, hvilket hvert år gør det muligt for arrangørerne at uddele den samlede ubeskårede indtægt fra arrangementet til velgørenhedsarbejde.

Alt fisk der sælges på auktionen kan besigtiges fra kl. 12:00 hvor der også vil være mulighed for at få sulten stillet i form af varme fiskefrikadeller, silde- og laksedogs sammen med øl eller vand.

Hold ikke hænderne nede, når auktionarius udbyder et væld af de lækre ting. Husk en hånd i vejret betyder et bud, og dem vil vi gerne have mange af til vort velgørenhedsarbejde.

De unge mennesker, der har fået plads på fars skuldre kan også være med ved at række hånden i vejret – far betaler nok, hvis I er så heldige at få buddet.

For yderlig information kontakt venligst:

Carl Jesper Hermansen, Formand Turistfiskeauktionsudvalget i Lions Klub Skagen

Tlf. 20 44 36 17 – email: cjh@skagennet.dk

Her nedenfor kan du se en video fra Turistfiskeauktionen 2017